Share

SMOKEHOUSE

This is the real threat. Du bokar in dig där det hettar till på riktigt, det vill säga i vårt smokehouse. Här guidar vår dedikerade personal dig igenom USA:s ledande barbecue-stater och berättar om historien och tanken bakom det du äter.

Kyckling kommer så som de gör den i Alabama och med den klassiska ”white sauce” till. Fast med vår twist så blir den ”Alabama pink”.
I North och South Carolina gör man den bästa grisen med vinägerbaserad sås och det är självklart så vi lagar och presenterar den.
 Dry ribs görs bäst i Memphis. Punkt. Och i Bräcke. Punkt.
Slutligen. När det gäller nöt så finns det bara en stat i världen, The Lone Star, det vill säga Texas. Därifrån kommer köttet som långsamt går klart i våra smokers, på det sätt som är det enda: med salt, peppar, eld rök och tid.

Till allt kompletterande drycker, får både öl- och vinälskaren.

Smokehouse är en superexklusiv resa för dig och dina vänner och kolleger. En kväll fylld med smaker och upplevelser, dessutom ett knippe lärdomar att ta med dig hem till din egen grill.

Webbplats www.holysmoke.se använder cookies. Mer information.