Heyday

1 juli 2020
UPPDATERING MED ANLEDNING AV CORONA / COVID-19

HEYDAY 2020 blir HEYDAY 2021
Som vi tidigare meddelat blir det en mix av nya datum och en inställd konsert.

FLYTTAS
Jill Johnson flyttas till 25 respektive 26 juli 2021
Uno Svenningsson flyttas till 8 augusti 2021.
Jakob Hellman flyttas till 15 augusti 2021.
Vintage Trouble spelar nästa sommar, datum kommer längre fram.
Sarah Klang sjunger nästa sommar, datum kommer längre fram.

I nästa vecka får du som köpare av biljett till ovanstående arrangemang en länk från Ticketmaster med ett formulär där du kan begära återbetalning om du föredrar det. Vill du gå på konsert nästa år behöver du inte göra någonting, din biljett gäller givetvis nästa år.

INSTÄLLT
Pluras konsert blir inställd och återbetalas inom ett par veckor via Ticketmaster.

*************************************************

12 juni 2020
UPPDATERING MED ANLEDNING AV CORONA / COVID-19
Igår kom så beskedet om sommaren från Folkhälsomyndigheten...
Det var väl ingen som trodde att det skulle bli några revolutionerande förändringar i fråga om antal människor som får samlas på offentliga sammankomster. Nu vet vi.
Under senaste månaden har vi jobbat med alternativa datum för nästa sommar istället, det ser mycket lovande ut men vi behöver ett par veckor till för att få ihop sista detaljerna.
I de fall vi lyckas flytta spelningen till nästa sommar gäller årets biljett, om vi inte kan flytta spelningen kommer vi att återbetala pengarna.
Vi lämnar besked om vilka konserter som flyttas och vilka som eventuellt ställs in onsdag 1 juli.
Det här känns som ni säkert förstår inte ett dugg kul men vi kan som bekant inte göra ett dugg åt situationen.

**************************************************

Du pallrar dig till The Black Barn i Brunnby från fem och framåt. Det är söndag mitt i sommaren and ”the living is easy”. Biljetten i fickan är 100 % golden circle med access to all areas. Eldarna är tända, baren, Brunnbys första, enda och äldsta, är laddad för alla cocktailvarianter du kan tänka dig, maten is up för grabs.

Maten ja. Det landar i southern style cooking, finger food-varianten. En massa goa grejer med inspiration från det stora landet i väster.

De är bra på sånt där och även på tailgate-living, d v s fälla ner bakluckan, sätta upp grillen och hänga med kompisar. Här gör du samma grej, men du slipper att laga själv, fast snacka gärna tillagning med oss, det är vad vi brinner för.

Så gött häng med likasinnade alltså, cirka 250 exklusivt invalda, av sig själva, för att de älskar musik och vet att klubbspelningar är ett koncentrerat destillat som likt raketbränsle sätter fart på hela systemet.

Runt halv åtta är det alltså dags att samlas kring den stora scenen (den enda scenen om vi ska vara ärliga) inne i ladan. Så nära att du kan se förstärkarlamporna lysa likt uggleögon och sedan PANG när bandet är i gång kan du nästan ta på gitarristens strängar och hjälpa trummisen med fillsen.

Det blir inte mer intimt än så här...

Efteråt? Ja, för att matcha totalupplevelsen så vill det till att vi står på tårna. Så vi höjer volymen i högtalarna med skön musik och på med maten för att möta det sug som uppstår när man bränt energi på hänga med sin favoritartist. Baren vidöppen som ett fotbollsmål utan målvakt.

Vi heyday:ar så länge du orkar och sommarnatten ljusnar så smått.
Tills The Heyday blir The New Day. 

Den 28 februari kl 10 släpper vi biljetterna till sommarens sex spelningar. 
Samtliga biljetter kostar 495:- exklusive mat och dryck.