Share

MENU

Inför öppning klockan 11 tömmer vi rökarna på deras gyllenbruna innehåll.
Då har rökningsprocessen pågått i upp till 24h för vår brisket, våra shortribs har fått 8h i subtil ekrök och grisrevbenen mellan 4-5h.
När vi öppnar har vi mellan 6-10 olika sorters kött, brisket, shortribs, pork ribs, fläsksida, kyckling, korvar, pulled pork, chopped beef och dessutom ett antal vegetariska sides.
Du köper en bricka med sides som fungerar som grundplåt för din måltid, sen väljer du vilket kött du vill addera, 2-3 st. brukar vara lagom. En normal order kostar någonstans mellan 180-300:- beroende på vilka detaljer man väljer.
Vi har alltid en eller två matiga sandwiches för hundralappen och en mindre rätt för barn (om de inte äter sig mätta på marshmallows vid den öppna elden).
Det finns alltid en weekend special som kan vara precis vad som helst så länge det har tillagats med eld eller rök, ofta har vi gästspelande kockar på besök.
Först till röken får först är vårt första budord. Tillagningstiderna gör att när något är slut så är det slut och då stryks från menyn. Det innebär att om man kommer framåt stängning så kan man mötas av en halv meny, vill man exempelvis äta brisket så bör man vara på plats ganska tidigt.

Vi har ingen bordsbokning så det är bara att dyka upp.
Vi tar inte kontanter, endast kort eller swish.


Vi stänger för säsongen den 30 september. 

Webbplats www.holysmoke.se använder cookies. Mer information.